Įspėjimas vairuotojams: prie VI forto – kamštis iš visų pusių

Prieš 1 metus 121

Ketvirtadienio popietę sustojo eismas VI forto žiede. Vairuotojų teigimu, spūstys driekiasi iš visų pusių – K. Baršausko, M. Riomerio, Kovo 11-osios gatvių bei Pramonės prospekto.

„Iš visų pusių didžiulis kamštis link VI forto žiedo“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje praneša vairuotojai.

„Kažkoks košmaras, o ne kelionė. Jau valandą sėdim trijose juostose užsikišusiose“, – skundėsi skaitytoja.

Kauniečių teigimu, įvykio vietoje ir 4-5 policijos ekipažai. „Kaip supratau, prieš fūrąAudi“ palindo nepamatė ir apsuko“.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) budėtojas, į eismo įvykį apie 13 val. K. Baršausko g. žiede pateko du „Audi“ lengvieji automobiliai.

Pirminiais duomenimis, į gydymo įstaigą išgabenta sužeista moteris. Duomenų apie vairuotojų blaivumą kol kas nėra. Įvykio vietoje transporto priemonių eismą reguliuoja pareigūnai.

Papildyta 14.12 val.

Patikslintais Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyriausiosios specialistės Redos Zarauskienės duomenimis, eismo įvykyje visgi dalyvavo trys transporto priemonės – 2 „Audi“ automobiliai ir vilkikas „DAF“. Pranešimas apie eismo įvykį gautas apie 12.40 val.

Į gydymo įstaigą išgabenta 1996 metais gimusi „Audi“ vairuotoja.

1962 metais gimęs „DAF“ vairuotojas, 2000 metais gimus „Audi“ vairuotoja ir 1996 metais gimusi „Audi“ vairuotoja – blaivūs.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Skaityti visą pranešimą