Ispanijos žiniasklaida: „Real“ jau turi žodinį susitarimą su F.Campazzo

Prieš 1 metus 61

Jau kurį laiką į galimybę susigrąžinti Facundo Campazzo dairęsis Madrido „Real“, panašu, pasiekė savo.

Ispanijos portalas „Relevo“ skelbia, kad Ispanijos sostinės komanda pasiekė su argentiniečiu žodinį susitarimą, kuris po sezono turėtų pavirsti ilgamečiu kontraktu.

— Relevo (@relevo) April 23, 2023

Pabrėžiama, kad susitarimas pasiektas Barselonoje – F.Campazzo su dabartine savo komanda Belgrado „Crvena Zvezda“ čia lankėsi kovo viduryje. Tuomet „Real“ vadovai suderino su gynėju susitarimo detales, o šis sumetė 24 taškus į katalonų krepšį ir buvo netoli netikėtos pergalės 79:85.

32-ejų F.Campazzo „Real“ garbę jau gynė 2014–2020 metais, tačiau panoro išbandyti savo jėgas Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA). Jam teko derėtis su klubu dėl net 6 milijonų Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių išpirkos, kurios didžiąją dalį sumokėti teks pačiam.

Pabrėžiama, kad šios išpirkos iki šiol sumokėta kiek daugiau nei pusė, o sugrįžimas į Madridą gali turėti ir finansinių paskatų, tikintis šią skolą ar dalį jos „nurašyti“.

181 cm ūgio F.Campazzo šį sezoną Eurolygoje per 28 minutes renka 15 taškų (33 procentai tritaškių), 2,8 atkovoto ir 1,9 perimto kamuolio, 5,9 rezultatyvaus perdavimo bei 18,7 naudingumo balo. Tiesa, dėl „Crvena Zvezda“ turėto draudimo registruoti žaidėjus, jis spėjo sužaisti vos 9 mačus.

„Ilgoji pertrauka“: „Ryto“ sudėties dėlionė – sunkiai išsaugomi Normantas ir Radzevičius, dideli pasikeitimai, Masiulio likimas, dominantys ir komandai tinkantys lietuviai

Skaityti visą pranešimą