Išgirskite: šiurpuliukus kelianti motyvacinė Namajunas kalba „Žalgirio“ rūbinėje

Prieš 1 metus 48

Penktadienio vakaras Kauno „Žalgirio“ arenoje buvo įspūdingas ne tik dėl iškovotos pergalės, bet ir dėl neeilinio svečio – mišrių kovos menų kovotojos, pasaulio čempionės Rose Namajunas. Lietuviškų šaknų turinti pasaulinio lygio sportininkė prieš mačą apsilankė ir žalgiriečių rūbinėje, kurioje sakė matyvacinę kalbą.

„Aš renkuosi būti dėkingas. Aš renkuosi būti išradingas. Renkuosi būti mylintis ir motyvuotas. Renkuosi būti laimingas ir sveikas. Renkuosi susidurti su savo baimėmis. Aš renkuosi tikėti savimi.

— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) February 10, 2023

Turiu viską, ko man šiuo metu reikia. Aš myliu ir priimu save. Aš paleidžiu nesėkmes, paleidžiu apgailėstavimą. Aš kontroliuoju save ir demonstruoju savo tikslus. Dvasios aprūpina mane reikiamais žmonėmis, kad galėčiau įgyvendinti savo svajones. Aš esu čempionas“, – prieš rungtynes motyvacinius žodžius kartu su žalgiriečiais kartojo R. Namajunas.

Kovotoja taip pat buvo pagerbta vienos iš pertraukėlių metu, kuomet jai buvo įteikti „Žalgirio“ marškinėliai. Jos pasirodymą ant parketo pilnutėlė arena palydėjo kurtinančiomis ovacijomis.

A special guest in the house! 🌟 pic.twitter.com/XYjO1ecBtO

— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) February 10, 2023

Po rungtynių „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis pabrėžė, kad būtent jos žodžiai prieš rungtynes rūbinėje įkvėpė komandą kovai.

„Rose savo pavyzdžiu įrodė, kad žmogaus maksimumas neturi ribų. Ji yra turėjusi daug pakilimų ir nuopuolių, bet labai daug pasiekusi. Be abejo savaitės pabaigoje mes kažkiek limitavome susitikimus, bet filmo neatšaukėme, ėjome žiūrėti, po filmo ji atėjo ir mus šiek tiek įkvėpė“, – akcentavo strategas.

Į Lietuvą R. Namajunas atvyko tam, kad pristatytų lietuvių kilmės amerikiečių režisieriaus Mariaus Markevičiaus dokumentinį filmą „Rose Namajunas: aš esu čempionė“.

Jame pasakojama apie jos gyvenimo istoriją – patirtus skaudžius išgyvenimus ir kelią iki UFC organizacijos pasaulio čempionės titulo.

Skaityti visą pranešimą