Intymūs santykiai su klubo darbuotoja gali pridaryti nemalonumų „Celtics“ strategui

Prieš 1 metus 92

 Bostono „Celtics“ vyriausiasis treneris Ime Udoka gali turėti nemalonumų.

„Athletic“ praneša, kad 45 metų strategas turėjo intymių santykių su viena iš klubo darbuotojų, o tai yra laikoma frančizės elgesio kodekso pažeidimu.

Celtics coach Ime Udoka had an improper intimate and consensual relationship with a female member of the team staff, sources tell @TheAthletic @Stadium. It’s been deemed a violation of franchise’s code of conduct.

— Shams Charania (@ShamsCharania) September 22, 2022

Už šį pažeidimą vyriausiajam treneriui gali grėsti netgi nušalinimas nuo pareigų.

I.Udoka prie Bostono ekipos vairo stojo 2021 metais ir jau pirmasis jo sezonas buvo sėkmingas – „Celtics“ nužygiavo iki Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) finalų, kur nusileido San Francisko „Golden State Warriors“.

ESPN Sources: Boston Celtics coach Ime Udoka is facing possible disciplinary action – including a significant suspension – for an unspecified violation of organizational guidelines. Discussions are ongoing within the Celtics on a final determination. pic.twitter.com/1QZb0k326F

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) September 22, 2022

„Ilgoji pertrauka“: išsamiai apie visas LKL komandas – kas verti pagyrų, kas gavo spragilų, kaip susidėlios „Didysis ketvertas“ bei kas turėtų kristi žemyn

Skaityti visą pranešimą