Incidentas kavinėje Kaune: vyras konfliktavo su darbuotoja, o apsaugos darbuotojui papurškė dujų į akis

Prieš 2 metus 1265

www.DELFI.lt

2022 m. balandžio 15 d. 15:35

aA

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai atlieka tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, kuomet kovo 12 d., apie 01.00 val., Kaune, Baltų pr., vyras viešoje vietoje konfliktavo su maitinimo įstaigoje dirbančia moterimi, o apsaugos darbuotojui papurškė į akis ašarinių dujų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenis, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos, pranešė policija.

 vyras konfliktavo su darbuotoja, o apsaugos darbuotojui papurškė dujų į akis

© Kauno aps. VPK

Gyventojus, atpažįstančius šiuos asmenis, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 60 646 arba rašyti el. p. jovita.bitiene@policija.lt.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arbai laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės proku-ratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

 vyras konfliktavo su darbuotoja, o apsaugos darbuotojui papurškė dujų į akis

© Kauno aps. VPK

www.DELFI.lt

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Įvertink šį straipsnį

Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.

Skaityti visą pranešimą