„Ilgoji pertrauka“: „Žalgirio“ ir „Barcelona“ serijos intrigos bei Mažeikių šansai žengti į LKL

Prieš 1 metus 51

Šią savaitę „Ilgosios pertraukos“ laidoje Krepsinis.net vyr. redaktorius Edgaras Pulkovskis ir Rolandas Jarutis aptarė savaitės aktualijas.

Viešoje dalyje kalbėta apie Kauno „Žalgirio“ ir Barselonos „Barcelona“ serijos intrigas, Mažeikių klubo šansus žengti į Lietuvos krepšinio lygą („Betsafe-LKL“) ir palankiausius varžovus Lietuvos rinktinei Pasaulio taurės burtuose.

Rėmėjams skirtoje dalyje aptartas LKL klubų mėnuo – čia pažerta kritikos Prienų „Labas GAS“ ir „Šiaulių“ ekipoms, įvertinti į atkrintamąsias nepatekę klubai, susilažinta dėl Jonavos „CBet“ ir Utenos „UniClub Casino Juventus“ galutinės pozicijos ir skeptiškai sutiktas naujausias Alytaus „Wolves“ pirkinys.

Go3 „Ilgosios pertraukos“ podkasto žiūrovams suteikia galimybę prenumeruoti Go3 TV + Sporto paketą mėnesiui tik už 1 Eur. Standartinė TV + Sportas paketo kaina – 11,99 Eur/mėn. Kaina su specialiu kodu – 1 Eur mėnesiui.

Kuponas gali būti panaudotas užsakymo procese arba specialiame kupono aktyvavimo puslapyje https://go3.lt/subscriber/voucher?code=ilgojip

Įveskite kupono kodą ILGOJIP ir spauskite „Tęsti“ arba tiesiog paspauskite nuorodą ir kodas jau bus įvestas. Kuponas galioja iki balandžio 30 d.

*nuolaidos kodas galioja tik naujiems Go3 klientams.

RĖMĖJAIS GALITE TAPTI PASPAUDĘ ŠIĄ NUORODĄ

00:00 – „Žalgirio“ ir „Barcos“ serija

13:50 – nepageidaujami lietuviai

20:06 – Mažeikių ekipos šansai žaisti LKL

40:03 – palankiausi burtai Lietuvos rinktinei

Rėmėjų dalyje kalbėta šiomis temomis:

48:37 – tendencingas galimas Prienų iškritimas

56:27 – įvertinimai „Gargždams“ ir „Pieno žvaigždėms“

1:03:32 – tragedija „Šiauliams“

1:08:38 – gera terpė „pasidaryti statistiką“

1:13:31 – bangą pagavęs „Neptūnas

1:16:30 – esminė priežastis, kodėl buksuoja „CBet“

1:20:04 – ar „Juventus“ išlaikys 5 vietą

1:24:36 – greit atitrūkęs „Lietkabelis“

1:27:24 – ar J.Grantas pridės kažką „vilkams“

1:33:10 – ramūs lyderiai

„Ilgoji pertrauka“: skeptiškai sutiktas „Wolves“ pirkinys, tragiškas „Šiaulių“ sezonas, „CBet“ ir „Juventus“ buksavimo priežastys ir tendencingas galimas Prienų iškritimas

Skaityti visą pranešimą