Ieškodami vogto telefono, policininkai aptiko naminės degtinės

Prieš 1 metus 48

Balandžio 12-osios popietę Kuršėnuose Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnų pagalbos paprašė tame pačiame pastate įsikūrusio Šiaulių rajono savivaldybės socialinių paslaugų centro darbuotoja. Ji po nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčio vyro apsilankymo pasigedo savo mobiliojo telefono „XIAOMI REDMI 6“.

Pareigūnai šoko į tarnybinį automobilį, apvažiavo mieste esančius lombardus. Pavogto telefono ten nerado, bet sutiko socialinių paslaugų centre besilankiusį vyrą. Telefono šis neturėjo, bet kišenėje rastas dėklas. Vyras prisipažino, kad telefoną padavė Vytauto g. gyvenančiai moteriai. Pastaruoju metu vyras pas ją gyveno.

Pareigūnams 50-metė teigė , kad telefoną iškeitė į naminės degtinės puslitrį. Iš rankovės ištraukusi butelį, moteris jį atidavė tyrėjams.

Tada pareigūnai suskubo į moters nurodytus namus, kur telefonas buvo išmainytas į alkoholį. Ten surado ne tik pavogtąjį telefoną, bet ir 60 litrų talpos plastikinį indą, o jame - apie 16,5 litro skysčio, turinčio naminės degtinės kvapą.

Ieškodami vogto telefono, policininkai aptiko naminės degtinės

© Šiaulių aps. VPK

60-mečiam vyrui gresia atsakomybė už neteisėtą naminių stiprių alkoholinių gėrimų laikymą. Čia galima buvo įsigyti pageidaujamą naminukės kiekį: pusę litro ir daugiau. Galima buvo gauti net 100 g gėrimo pagirioms, nes indas su alkoholiu turėjo kranelį, kuriuo buvo labai patogu įpilti pageidaujamą „velnio lašų“ kiekį.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą