Į Kauno klinikas paguldytas girtas vyras – nelaimėlis įkrito į laužavietę ir apdegė

Prieš 1 metus 63

Pirminiais duomenimis, 22.17 val. buvo pranešta, kad Marijampolės sav., Igliškėlių k., Pajiesio g., pranešėjas važiuojant girdėjo sprogimą ir matė didelę liepsną.

Nurodytu adresu ugniagesiai atliko žvalgyba, tačiau nieko nepastebėjo.

22.30 val. susisiekta su GMP darbuotojais, kurie rado apdegusį sąmoningą žmogų (apie 50 proc. kūno nudegimų), kuris buvo išvežtas į Kauno klinikas.

Gelbėtojams atvykus į GMP darbuotojos nurodytą vietą buvo rastos metalinėje statinėje smilkusios šiukšlės, įvairūs aerozolio, dažų buteliukai, taip pat aptikta ir ant važiuojamosios kelio dalies apdegę drabužiai.

Įkrito į laužą

Kaip informavo Policijos departamentas, 23 val. į Marijampolės ligoninę iš Marijampolės sav., Igliškėlių k., kiemo, buvo pristatytas ir dėl kūno nudegimo pervežtas bei paguldytas į Kauno ligoninę neblaivus (1,84 prom.) vyras (gim. 1991 m.).

Nelaimėlis tą pačią dieną, apie 22 val., kieme pats įkrito į laužavietę ir apdegė.

Surinkta medžiaga pagal LR BK 138 str. 1 d. (nesunkus sveikatos sutrikdymas).

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą