Į išsvajotą Antaliją moteris susiruošė su vogtu pasu, tačiau oro uoste buvo demaskuota

Prieš 1 metus 95

Antradienį paryčiais Vilniaus oro uoste pasieniečiai patikrino reisu į Turkijos kurortą Antaliją vykusių keleivių dokumentus.

Kontrolės metu paaiškėjo, kad vienai keleivei teks koreguoti savo planus: atostogauti susiruošusi moteris dokumentų kontrolės metu VSAT pareigūnams pateikė, įtariama, vogtą ar neteisėtai pasisavintą pasą.

VSAT praneša, kad supratusi, jog yra demaskuota, moteris pasieniečiams prisistatė 66-erių vilniete. Po apklausos dokumentas iš moters paimtas, o jai pačiai į užsienį išvykti neleista. Pasieniečiai toliau aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis lietuvė įgijo tokį dokumentą.

Antradienio naktį Kauno oro uoste pasieniečiai patikrino reisu iš Anglijos sostinės Londono atskridusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vieno atvykusiojo, 37-erių vyro ieško Kauno policija. Jis yra nuteistas arešto bausme ir vengia ją atlikti.

Pasieniečiai keleivį sulaikė ir pristatė į tarnybines patalpas. VSAT pareigūnai, atlikę reikiamus formalumus, ieškomąjį perdavė policininkams.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą