Į „Barcelona“ pralaimėjimą sureagavęs Navarro: mes labai pasitikime treneriu ir žaidėjais

Prieš 1 metus 70

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ Ispanijos Karaliaus taurės ketvirtfinalyje sugėrė smūgį – pralaimėjo prieš Malagos „Unicaja“ ekipą. Tiesa, klubo generalinis direktorius Juanas Carlosas Navarro nors ir pripažįsta, kad tai yra nesėkmė, tačiau teigė, kad treneriu ir žaidėjais pasitiki.

„Dar tik pradžia, bet mes liūdime, tai normalu. Skaudu anksti palikti tokias svarbias varžybas ir sunku, tačiau tai tik pirmosios varžybos. Mums dar liko du svarbūs iššūkiai. Turime atsitiesti ir tęsti darbus“, – teigė „Mundo Deportivo“ cituojamas J. Navarro.

Klubo legenda pripažino, kad žaidėjai nesijaučia gerai, bet klubas visiškai jais ir treneriu pasitiki.

„Jie nusiminę, tai normalu. Žaidėjai abejoja, bet mes labai pasitikime treneriu ir žaidėjais. Turime labai gerą komandą, kuri šiuo metu yra prastos nuotaikos, tačiau didelė komanda turi atsitiesti, nes mūsų laukia svarbiausios sezono varžybos, ir manau, kad mes tai padarysime“, – kalbėjo J. Navarro.

Priminsime, kad Ispanijos krepšinio lygoje „Barcelona“ žengia antroje vietoje, bet turi tiek pat pergalių ir pralaimėjimų kaip ir pirmoje vietoje esanti Madrido „Real“ ekipa, o Eurolygoje Š. Jasikevičiaus auklėtiniai su 16 pergalių ir 8 pralaimėjimais rikiuojasi 3-ioje vietoje.

Skaityti visą pranešimą