„Hornets“ puolėjas teisme neigė kaltę dėl smurto prieš dviejų savo vaikų motiną

Prieš 1 metus 82

Nacionalinės krepšinio asociacijoje (NBA) sužibėjęs Milesas Bridgesas pastaruoju metu dažniau linksniuojamas negatyviame kontekste.

Puolėjas birželio pabaigoje buvo sulaikytas policijos dėl smurto prieš savo merginą bei buvo paleistas tik už 130 tūkstančių Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių. Vis dėlto tikrasis nuosprendis jo dar tik laukia.

M.Bridgesui teko stoti prieš teismą – jis kaltinamas smurtu aplinkoje ir pavojaus sukėlimu dviems poros vaikams. Apie vaikų sužalojimą neužsimenama, tačiau jie buvo namie krepšininkui galimai smurtaujant prieš Mychelle Johnson.

Dviejų vaikų motina socialiniame tinkle „Instagram“ buvo paskelbusi medikų išrašą apie jos patirtas traumas – smaugimo žymes, kaklo raumenų patempimą, smegenų sutrenkimą, lūžį nosies srityje, mėlynes ir sumuštus šonkaulius.

M.Johnson nuasmenino savo pareiškimus ir M.Bridgeso pavardės nepaminėjo, tačiau jos tekstas šalia nuotraukos buvo nedviprasmiškas.

„Nekenčiu, kad viskas išsivystė iki to, bet nebegaliu tylėti. Leidau žmogui sunaikinti mano namus, užgaulioti mane visais įmanomais būdais ir visam gyvenimui traumuoti mūsų vaikus. Neturiu nieko įrodinėti, bet neleisiu žmogui, kuris gali padaryti kažką tokio baisaus, išsisukti be atgailos ir šmeižti mane. Neleisiu jo aplinkos žmonėms toliau mane tildyti ir meluoti toliau jį ginant“, – teigė mergina.

Teismo metu krepšininkas nepripažino savo kaltės. Iš naujo apsvarsčius aplinkybes, kitas teismo posėdis įvyks rugpjūčio 19-ąją.

Miles Bridges pleads not guilty to domestic violence charges; next court appointment is scheduled for Aug. 19: https://t.co/KfxqBl2RYG

— Baxter Holmes (@Baxter) July 20, 2022

M.Bridgesas priklauso Šarlotės „Hornets“ klubui ir yra apribotas laisvasis agentas, o tokios naujienos gali atbaidyti komandą nuo naujo kontrakto pateikimo.

24 metų 201 cm ūgio amerikietis praėjusį NBA sezoną per 36 minutes rinko 20,2 taško (33 procentai tritaškių), 7 atkovotus kamuolius bei 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

„Ilgoji pertrauka“: Brazdeikis „Žalgiryje“, „Ryto“ pinigai ir derybos su Baldwinu, Šakičiaus sugrįžimas bei „Šiaulių“ išgąstis dėl dviejų lyderių

Skaityti visą pranešimą