Gyvybių išgelbėti nepavyko: iš gaisro Kalvarijoje išnešti žmonės mirė įvykio vietoje

Prieš 1 metus 63

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad šiandien, gruodžio 23 d., 9.15 val., ugniagesiai gavo pranešimą apie gaisrą Kalvarijoje, P. Žadeikos gatvėje.

Ten degė vieno aukšto mūrinis namas. Ar viduje yra žmonių, asmuo, pranešęs apie gaisrą, nežinojo. Gaisro gesinimui pasitelktos 3 automobilinės cisternos.

„Atvykus pirmiesiems ugniagesiams paaiškėjo, kad patalpose yra daug dūmų. Į jas su kvėpavimo organų apsaugos aparatais patekę ugniagesiai rado du nukentėjusius žmones ir išnešė juos į lauką. Abiem nukentėjusiesiems yra teikiama pagalba, jie gaivinami“, - praneša ugniagesiai.

Konstatuota mirtis

„Nors ugniagesiai ir medikai darė viską, kad būtų išgelbėtos dviejų žmonių gyvybės, deja to padaryti nepavyko. Buvo konstatuota vyro ir moters mirti“, - informavo gelbėtojai.

Ugniagesiai prašo gyventojų pasirūpinti savo ir kitų saugumu.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą