Gyventojai gavo netikėtą prašymą išsikasti augalus, nes jie bus išlaužyti ir suvažinėti

Prieš 1 metus 76

Žirmūnų gyventojai gavo dar neregėtą prašymą išsikasti reikalingus augalus, nes dėl vykdomų darbų jie bus išlaužyti ir suvažinėti.

Pranešime gyventojams nurodoma, kad šie veiksmai yra būtini norint atlikti geologinius tyrimus. Jų metų Kazliškių g. 7 kieme dirbs sunkiasvorė technika.

,,Informuojame, kad balandžio 7 dieną, 9 val. bus atliekami geologiniai tyrimai dėl vykdomo daugiabučio Kazliškių g. 7, Vilnius, atnaujinimo – modernizavimo projekto rengimo. Vykdant darbus šalia pastato esantys krūmai ir gėlės bus išlaužyti ir suvažinėti, todėl prašome gyventojus išsikasti reikalingus augalus” – rašoma pranešime gyventojams.

Ar augalai bus atsodinti po geologinių darbų – jų iniciatoriai nenurodo. Tikriausiai augalų ir gėlių atsodinimu po darbų atlikimo teks pasirūpinti patiems gyventojams.

MadeinVilnius.lt portalas kreipėsi į Vilniaus savivaldybę su klausimu, ar šiems darbams yra išduotas leidimas. Tikimės papildyti straipsnį savivaldybės komentaru.

MadeinVilnius.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „Naujosios medijos grupės“ sutikimo neleidžiama.MadeinVilnius.lt

Matai naujieną? Nutiko įdomus dalykas ar nori su visais pasidalinti savo istorija? Filmuok, komentuok ir kelk vaizdo įrašus į išmaniąją programėlę „Once in Vilnius“. Kiekvienas toks kadras pretenduoja tapti filmo apie Vilnių dalimi.

Programėlės ieškok „Google Play” ir „App Store”.

Skaityti visą pranešimą