Grigonis – apie sunkų sezoną Graikijoje ir nesutarimus su treneriu

Prieš 1 metus 53

Atėnų „Panathinaikos“ klube rungtyniaujantis lietuvis Marius Grigonis pasidalino įspūdžiais iš savo pirmojo sezono Graikijoje.

Nuo vasaros „Pao“ garbę ginantis 28-erių krepšininkas kartu su komanda žaidžia ne patį geriausią sezoną. „Panathinaikos“ Eurolygoje užima 16-ąją vietą, o pats M. Grigonis vidutiniškai renka po 7,5 taško.

M. Grigonis su Graikijos žiniasklaida bendravo po pralaimėto derbio Pirėjo „Olympiakos“ komandai – 74:76.

„Galime pasidžiaugti bent juo tuo, kad rungtyniavome geriau nei anksčiau. Su „Olympiakos“ visada vyksta mūšis, ateityje bandysime pasirodyti dar geriau“, – ERT televizijai sakė M. Grigonis.

„Panathinaikos“ ekipai nuo vasario pabaigos, kai iš vyriausiojo trenerio pareigų buvo atleistas Dejanas Radonjičius, vadovauja laikinasis treneris Christos Serelis.

Paklaustas, ar šios rungtynės buvo geriausios šį sezoną Graikijos derbyje, M. Grigonis atsakė: „Pastarąjį kartą pralaimėjimą 20 taškų skirtumu. Viskas priklauso nuo to, kokiame stovyje tuo metu esame. Šį kartą buvome panašūs į komandą, o ir rūbinėje vyrauja kitokia atmosfera.“

M. Grigonis teigė norintis kuo greičiau pamiršti darbą su D. Radonjičiumi.

„Mums reikėtų viso vakaro, kad galėtume aptarti mano situaciją. Nenoriu apie tai kalbėti, nes vis dar esu šiame klube. Taip pat nenoriu kalbėti apie Radonjičių ir tai, ką jis man pasakė ar padarė“, – pridūrė krepšininkas.

Skaityti visą pranešimą