Grigonio šansai grįžti į „Žalgirį“, anot Motiejūno – 50 prie 50

Prieš 1 metus 81

Kauno „Žalgiris“ dar nėra praradęs vilties savo gretose kitą sezoną matyti klubo auklėtinį ir buvusį lyderį Marių Grigonį. Tai portalui basketnews.lt atskleidė klubo vadovas Paulius Motiejūnas.

„Sakyčiau, 50 prie 50. Mes tikrai būtume gera vieta jam tobulėti, būti namie ir turėti svarbų vaidmenį“, – apie galimybę matyti M. Grigonį „Žalgiryje“ žurnalistui Donatui Urbonui sakė NBA Vasaros lygoje viešintis P. Motiejūnas.

„Žalgirio“ direktorius patvirtino, kad M. Grigonį savo gretose norėtų matyti ir „Valencia“ bei Atėnų „Panathinaikos“, tačiau kaunietis nėra įsipareigojęs jokiai komandai, ką jau skelbė Graikijos žiniasklaida.

P. Motiejūnas taip pat pripažino, kad „Žalgiris“ negali gynėjui pasiūlyti tokių pačių pinigų, kaip minėtos Graikijos ir Ispanijos ekipos.

M. Grigonis praėjusį sezoną pradėjo Maskvos CSKA klube, iš kurio išvyko Rusijai užpuolus Ukrainą.

Rusijos klube kaunietis Eurolygoje turėjo 8,5 taško vidurkį. Prieš išvykdamas į CSKA gynėjas buvo „Žalgirio“ lyderis ir 2020–2021 m. sezone Eurolygoje rinko po 13,4 taško, 2,1 atkovoto kamuolio, 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir 13,7 naudingumo balo.

Skaityti visą pranešimą