Gėdinga metų pradžia: UFC vadovas Dana White`as trenkė savo žmonai

Prieš 1 metus 42

Mišrių kovos menų organizacijos UFC vadovas Dana White`as naujuosius metus pradėjo gėdingai – TMZ išplatintame vaizdo įraše jis buvo užfiksuotas trenkiantis savo žmonai.

Išplatintame vaizdo įraše yra matomas D. White`as kartu su žmona Anne White Naujųjų metų vakarėlyje Meksikoje. Vaizdo medžiagoje matoma, kad A. White sudavė savo vyrui per veidą, šis tuomet sudavė jai atgal per veidą.

This is the Dana White video in question for those who missed it. Pick an athlete, owner or coach in ANY other sport that could be caught on video slapping their wife and it just kinda goes away. pic.twitter.com/wwyw6M7Q2P

— Andreas Hale (@AndreasHale) January 3, 2023

Vėliau D. White`as išplatino atsiprašymą dėl konflikto.

„Per daugelį metų girdėjote mane sakant: „Niekada, niekada nėra pasiteisinimo vyrui liesti moterį rankomis“, o dabar apie tai kalbu su TMZ. Su žmona esame susituokę beveik 30 metų. Pažįstame vienas kitą nuo 12 metų. Akivaizdu, kad kartu patyrėme nemažai bėdų. Turime tris vaikus.

Tai viena iš tų situacijų, kurios yra siaubingos, man gėda – bet tai taip pat viena iš tų situacijų, kad dabar mums labiau rūpi mūsų vaikai. Turime tris vaikus ir akivaizdu, kad nuo tada, kai pasirodė vaizdo įrašas, parodėme vaikams vaizdo įrašą ir dabar labiau rūpinamės savo šeima.

Aš visiškai nesiteisinu dėl šio dalyko. Anksčiau to niekada nebuvo nutikę. Tai pirmas kartas, kai tai nutiko. Žmonės sakys, ką sakys, ir yra taip, kaip yra. Kad ir ką žmonės sakytų, to nusipelniau. Aš to nusipelniau“, – TMZ teigė ESPN cituojamas D. White`as.

Vėliau TMZ situaciją paaiškino ir A. White.

„Pasakyti, kad tai jam nebūdinga, būtų per maža. Nieko panašaus anksčiau nebuvo nutikę. Deja, Naujųjų metų išvakarėse abu per daug išgėrėme ir viskas tapo nekontroliuojama iš abiejų pusių. Pasikalbėjome apie tai kaip šeima ir atsiprašėme vienas kito“, – TMZ teigė A. White.

Priminsime, kad D. White`as UFC organizacijoje prezidento pareigas eina nuo 2001 m.

Skaityti visą pranešimą