Galimai nuskandintos mergaitės motina paguldyta į ligoninę moteris atsisakė gaivinti vaiką

Prieš 1 metus 81

Policijos departamentas praneša, kad balandžio 6 d., apie 15 val. 50 min. Elektrėnų sav., Vievyje, bute, rastas mirusios, galimai nuskandintos, mergaitės (gim. 2018 m.) kūnas.

Įtariamoji (gim. 1991 m.) paguldyta į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl artimo šeimos nario nužudymo.

Už tai gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Pirminiais duomenimis, atvykusiems pareigūnams moteris pati prisipažino, kad nuskandino savo dukrą. Delfi žiniomis, paskambinusi telefonu 112, moteris teigė ištraukusi vaiką iš vandens, bet atsisakė gaivinti.

Nuskendusi mergytė – vienintelis vaikas šeimoje.

Anot šeimą pažinojusių Vievio gyventojų, sutuoktiniai prieš porą metų nusipirko apleistą namą ir jį puikiai suremontavo savo rankomis.

Mama iki tragedijos nedirbo, augino vaiką, tėvas dirbo kelių valdyboje.

Bendrojo pagalbos centro numeris – 112.
Specializuotos pagalbos centrų sąrašas ir kontaktai pagal savivaldybes:

Pagalbą smurtą artimoje aplinkoje patyrusiems asmenims visoje Lietuvoje teikia Specializuotos pagalbos centrai (SPC). Patyrėte fizinį, psichologinį, seksualinį, ekonominį smurtą? Nedvejodami kreipkitės nurodytais kontaktais pagal savo gyvenamąją vietą:

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą