G.Rutkauskas baigia susitarti su Rumunijos klubu

Prieš 1 metus 92

Vienas geriausių Lietuvos krepšinio vadybininkų Ginas Rutkauskas turėtų karjerą tęs Rumunijoje.

Krepsinis.net žiniomis, G.Rutkauskas baigia susitarti su Konstancos „Athletic Neptun“ klubu, kur užimtų generalinio direktoriaus pareigas.

Komanda praėjusiame sezone Rumunijos lygoje liko tik 11-a, bet dabar turi ambicijų kopti aukštyn ir lietuvį mato kaip žmogų, kuris galėtų sukomplektuoti pergalingą sudėtį. G.Rutkauskas vertinamas kaip geras krepšinio specialistas, kuris geba pasikviesti žaidėjus, kurie vėliau parodo save ir kyla į aukštesnį lygį.

„Lokomotiv“ pernai pasikvietė pernai Johnathaną Motley, kuris dabar tapo Stambulo „Fenerbahče“ nariu, taip pat Dariusą Thompsoną. Amerikietis buvo medžiojamas ir Kauno „Žalgirio“, bet, panašu, susitarė su Vitorijos „Baskonia“.

G.Rutkauskas nuo 2019 metų dirbo Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ klube, bet Rusijai pradėjus karą Ukrainoje, paliko šią šalį. G.Rutkauskas „Loko“ dirbo ir 2012–2014 metais, o tuomet komanda laimėjo Europos taurę.

G.Rutkauskas ilgus metus dirbo Kauno „Žalgiryje“, o pastarasis jo etapas šiame klube buvo 2015–2017 metais.

„Ilgoji pertrauka“: Brazdeikis „Žalgiryje“, „Ryto“ pinigai ir derybos su Baldwinu, Šakičiaus sugrįžimas bei „Šiaulių“ išgąstis dėl dviejų lyderių

Skaityti visą pranešimą