FK Žalgiris kelionė į Bulgariją: iš lietuviškos kaitros – į bulgarišką

Prieš 1 metus 125

Po dviejų akistatų su Skandinavijos klubais ir kelionės į šiaurę „Žalgiris“ savo europines keliones UEFA atrankos varžybose baigia ten kur ir pradėjo – pietuose, šį kartą Bulgarijoje.

Žalgiriečiai Čempionų lygos atranką pradėjo Kosove, vėliau vyko į Švediją, o prieš pora savaičių lankėsi šiaurinėje Norvegijos dalyje.

Ketvirtai išvykai nebereikėjo daug persiorientuoti prie klimato – iš lietuviškos kaitros komanda persikėlė į Bulgarijos pietus, kur termometro stulpelis dieną siekė 35 laipsnius karščio.

Bulgariją, kur vyks Europos lygos atrankos rungtynės prieš „Ludogorets“ klubą, „Žalgirio“ komanda pasiekė trečiadienio popietę užsakomuoju skrydžiu – kuris privalomas visoms UEFA turnyruose dalyvaujančioms ekipoms nuo trečiojo atrankos etapo.

Kadangi į Razgradą atskristi nėra galimybės – jame nėra oro uosto – „Žalgirio“ lėktuvas iš Vilniaus keliavo į Varną – miestą kuris pažįstamas ir Lietuvos atostogautojams.
Iki Razgrado beveik pusantros valandos – apie 120 kilometrų keliauti teko autobusu.

Trečiadienio vakare „Žalgiris“ išbandys „Ludogorets“ stadiono aikštę, o rungtynės vyks ketvirtadienį nuo 20 val. 45 min. Jų transliaciją bus galima oficialiai stebėti internetu.
Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos rugpjūčio 25 d. Vilniuje. Bilietus į rungtynes platina „Bilietai.lt“.

fkzalgiris.lt

Skaityti visą pranešimą