Europos čempionate šiemet dalyvavusi Grudzinskaitės ir Dumbauskaitės pora kartu nebežais

Prieš 1 metus 54

Paplūdimio tinklininkių Ievos Dumbauskaitės ir Gerdos Grudzinskaitės pora suka skirtingais keliais ir ateinantį sezoną nežais kartu. Apie tai savo feisbuke pranešė G. Grudzinskaitė.


„Kiekviena kelionė turi savo pradžią ir pabaigą. Mūsų pora Dumbauskaitė/Grudzinskaitė suka skirtingais keliais. Savo svajonių ir tikslų sieksime atskirai. Niekas nesako, kad daugiau niekada nebežaisime kartu, tačiau kitą sezoną mus išvysite su kitomis poromis ir kovojant skirtingose aikštelės pusėse!

Noriu padėkoti Ieva Dumbauskaitė už visą mūsų nueitą kelionę kartu. Neužtektų laiko TAU atsidėkoti už tai, ką patyrėme ir išgyvenome bei už tai, kiek tu dėl mūsų komandos padarei“, – feisbuke rašo G. Grudzinskaitė.

28-erių I. Dumbauskaitė ir 22-ejų G. Grudzinskaitė šiemet pirmą kartą dalyvavo Europos čempionate Miunchene, kur laimėjo vieną kovą ir prasibrovė į atkrintamąsias varžybas.

I. Dumbauskaitė anksčiau buvo triskart dalyvavusi Europos čempionate su Monika Paulikiene, o G. Grudzinskaitei tai buvo debiutas tokiose varžybose.

Lietuvių pora šiuo metu pasaulio reitinge yra 63-oje vietoje.

„Po sezono mes pasikalbame, ką darome toliau – žaidžiame kartu ar ne. Jokie sprendimai dar nėra priimti, gal reikės pagalvoti, gal reikės pertraukos. Šią akimirką galiu kalbėti tik už save – labai noriu toliau sportuoti ir siekti rezultatų. Ar tai toliau darysiu su Gerda, ar su kita partnere, kol kas 100 proc. negaliu pasakyti. Mesti tikrai neplanuoju“, – interviu LRT.lt rugpjūtį sakė I. Dumbauskaitė.

Skaityti visą pranešimą