Didelė avarija Švenčionių r. – susidūrė sunkvežimis ir BMW, prispausti 2 žmonės papildyta: keleivis mirė

Prieš 1 metus 91

Apie 20 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Švenčionių rajone, Pabradės seniūnijoje, 102
kelyje, ties Zalavo kaimu susidūrė lengvasis ir krovininis automobiliai. Pirminiais duomenimis, lengvajame automobilyje yra prispausti, sužaloti žmonės.

Delfi.lt žiniomis, sužeisti 2 žmonės, važiavę lengvuoju automobiliu BMW.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

2 prispaustus vyrus išlaisvino ugniagesiai.

Netrukus policijos departamentas pranešė, kad BMW keleivis (gim.1982 m.) mirė, o vairuotojas – (gim.1990 m.) gydomas ligoninėje.

Sunkvežimis MAN priklauso įmonei „Ekonovus“, jo vairuotojas nenukentėjo.
Portalui Delfi.lt vyras pasakojo, kad BMW važiavo su įjungtu posūkiu priešingo eismo juosta Vilniaus link. Po susidūrimo nuo BMW vairuotojo sklido stiprus alkoholio kvapas. Paklaustas ar vartojo alkoholio, jis prisipažino gėręs labai daug.

Dėl avarijos eismas kelyje Vilnius – Zarasai ties Zalavo kaimu buvo sustabdytas.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą