Dar viena NBA mainų bomba – Durantas palieka „Nets“ ir keliasi į Finiksą

Prieš 1 metus 54

NBA lygoje kaip reikiant įsisuko mainų karuselė. Vieną skambų persikėlimą lydi kitas. Šį kartą „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania skelbia, kad Bruklino „Nets“ atsisveikino su dar viena savo žvaigžde.

Pranešama, kad Kevinas Durantas palieka „Nets“ ir keliasi į Finikso „Suns“ ekipą.

BREAKING: The Phoenix Suns are closing in on a trade to acquire 13-time NBA All-Star Kevin Durant from the Brooklyn Nets, league sources tell @TheAthletic @Stadium.

— Shams Charania (@ShamsCharania) February 9, 2023

„Nets“ už savo žvaigždę gaus Mikalą Bridgesą, Camą Johnsoną, Jae Crowderį ir keturis neapsaugotus NBA naujokų biržos pirmojo rato šaukimus 2023, 2025, 2027 ir 2029 metais.

„Suns“ į „Nets“ dar persikels ir T. J. Warrenas.

Kiek anksčiau „Nets“ komanda atsisveikino su kita savo žvaigžde Kyrie Irvingu. Pastarasis buvo iškeistas į Dalaso „Mavericks“ komandą, kurioje jau spėjo sužaisti savo debiutines rungtynes.

34-erių K. Durantas šį sezoną per 36 minutes vidutiniškai renka 29,7 taško, atkovoja 6,7 kamuolio ir atlieka 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

Ketvirtadienio naktį taip pat buvo pranešta ir apie mainus, kurie palietė Los Andželo „Lakers“ komandą. Ji išmainė Russellą Westbrooką, o į „Lakers“ gretas sugrįžo D`Angelo Russellas.

Skaityti visą pranešimą