Dar neperlipusi „Žalgirio“ barjero „Barca“ pradės finalo ketverto bilietų prekybą

Prieš 1 metus 90

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ir Kazio Maksvyčio į Eurolygos elitą sugrąžintas Kauno „Žalgiris“ ketvirtfinalio seriją iki 3 pergalių pradės tik trečiadienį, tačiau katalonai jau pirmadienį paleis bilietų prekybą į Kaune vyksiantį Eurolygos finalo ketvertą.

„Barcelona“ klubo pranešime teigiama, kad prekyboje bus parduodami 500 bilietų, o pirmenybę juos įsigyti turės abonimentus turintys sirgaliai.

Tiesa, taip pat pabrėžiama, kad jeigu Š. Jasikevičiaus kariauna neįveiks Kauno „Žalgirio“ krepšininkų pirmajame atkrintamųjų etape, tai pinigai už įsigytus bilietus bus grąžinti.

🏀Los abonos para la Final Four de Kaunas, disponibles a partir de este lunes 24.

👉El Club ha tomado la decisión de poner a la venta los abonos antes de la disputa de los cuartos de final ante el Zalgiris debido a la proximidad entre un posible quinto partido y la misma F4. pic.twitter.com/EheXTAcrWT

— Barça Basket (@FCBbasket) April 23, 2023

Tokią ankstyvą prekybos pradžią nulėmė faktas, kad ketvirtfinalio serijai prasitęsus iki 5-ių rungtynių ji baigtųsi tik gegužės 9-ąją arba 10-ąją dieną, o finalo ketvertas Kaune prasideda jau gegužės 19-21 dienomis.

Eurolygos ketvirtfinalio serija vyks iki 3 pergalių. Reguliariajame sezone antrąją vietą užėmę „Barcelona“ krepšininkai pirmosioms dvejoms rungtynėms Kauno „Žalgirį“ priims savo namų tvirtovėje. Mačai vyks balandžio 26 ir 28 dienomis. Šių rungtynių tiesiogines transliacijas bus galima nemokamai stebėti „Žalgirio“ arenoje.

Į Kauną Eurolygos atkrintamosios varžybos atkeliaus gegužės 3 dieną. Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos „Žalgirio“ arenoje bus žaidžiamos gegužės 5 d.

Skaityti visą pranešimą