Chuliganiškiems vandens motociklininkams savo gebėjimus pasiūlė pademonstruoti oficialiose lenktynėse

Prieš 1 metus 86

Kauniečiams pasipiktinus piktavališkomis vandens motociklininkų pramogomis, apie Nemune užfiksuotus chuliganiško plaukiojimo atvejus pasisakė Lietuvos vandens motociklų sporto federacija.

Portalo skaitytojai kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ redakciją, piktindamiesi dėl neatsakingų vandens motociklininkų pramogų Nemune, Kauno centre. Anot jų, vieni lieka aptaškyti, kiti vos išvengia neplanuotų maudynių, o pramogautojams tai nė motais.

Reaguodama į pasirodžiusią informaciją apie chuliganiškus pasiplaukiojimus Nemune, savo poziciją išsakė Lietuvos vandens motociklų sporto federacija.

Daugiau šia tema

„Viešojoje erdvėje pasirodžius informacijai apie Nemune užfiksuotus chuliganiško plaukiojimo atvejus, Lietuvos vandens motociklų sporto federacija griežtai smerkia ir netoleruoja tokio nederamo elgesio apraiškų. Kategoriškai atsiribojame nuo šių asmenų.

Savo veikloje nuolat pabrėžiame atsakingo bei tvarkingo elgesio taisykles tiek vandenyje, tiek ir ant kranto. Šiuos principus stengiamės diegti pradedantiems vandens motociklų entuziastams, o tuo pačiu reguliariai apie tai primename ir profesionaliems sportininkams“, – socialinio tinklo „Facebook“ įraše dalijosi Lietuvos vandens motociklų sporto federacija.

Socialinio tinklo „Facebook“ įraše chuliganiškus pramogautojus taip pat paragino savo gebėjimus pademonstruoti oficialiose lenktynėse, užuot kėlus aplinkinių žmonių pasipiktinimą neatsakingai pramogaujant.

„Neabejojame, kad šiuo atveju kauniečių pastebėti bei užfiksuoti išsišokėliai nėra ligšioliniai mūsų bendruomenės atstovai. Užuot kėlus sumaištį ir aplinkinių žmonių pasipiktinimą, siūlome jiems savo gebėjimus pademonstruoti oficialiose lenktynėse – saugioje vandens motociklų trasoje, varžantis su šios sporto šakos profesionalais.

Šių metų sezono varžybų tvarkaraštis bus paskelbtas jau visai netrukus“, – rašė Lietuvos vandens motociklų sporto federacija.

Skaityti visą pranešimą