Buvusį ilgalaikį Prancūzijos vyrų krepšinio rinktinės žaidėją treniruotėje ištiko insultas

Prieš 1 metus 57

Buvęs Prancūzijos rinktinės žaidėjas Mickaelis Gelabale`is, šiuo metu atstovaujantis Šalono „Elan“ ekipai, pirmadienį, rytinės treniruotės metu, patyrė insultą. 

Tiesa, 39-erių krepšininkas šeštadienio rytą jau buvo paleistas iš ligoninės ir klubo tinklalapyje pranešė, kad jo gyvybei pavojus negresia.

„Pirmadienį, rytinės treniruotės metu, pajutau simptomus, dėl kurių buvau išvežtas į Šalono ligoninę. Atlikti tyrimai man nustatė insultą. Gerai, kad jį pastebėjome laiku. Iš karto gydžiausi, man padarė papildomus tyrimus reanimacijoje, o vėliau – neurologijoje. Šiandien galiu džiaugsmingai pranešti, kad grįžau namo.

Tačiau dabar turėsiu kelias savaites pailsėti. Deja, bet sezonas man yra baigtas ir į aikštelę sugrįžti negalėsiu. Labai tikiuosi, kad viskas pamažu atslūgs. Taip pat neatmetu galimybės, kad dar grįšiu į aikštę, kai man bus leista tai padaryti“, – rašė krepšininkas.

— Elan Chalon (@ELANCHALON) April 21, 2023

Šį sezoną 201 cm ūgio veteranas Prancūzijos lygoje fiksavo po 6,9 taško, 4,3 atkovoto kamuolio, 1,8 rezultatyvaus perdavimo bei 9,3 naudingumo balo vidurkį.

Tituluotas atletas su Prancūzijos vyrų nacionaline rinktine yra iškovojęs keturis Europos čempionatų medalius: du bronzos, vieną sidabro ir vieną aukso. Savo kolekcijoje jis taip pat turi ir pasaulio čempionato bronzą.

Skaityti visą pranešimą