Be Antetokounmpo Majamyje žaidusi „Bucks“ nepasipriešino „Heat“ taškų mašinai

Prieš 1 metus 75

Be didžiausios savo ir NBA lygos žvaigždės Giannio Antetokounmpo rungtyniavusi Milvokio „Bucks“ ekipa patyrė dar vieną pralaimėjimą pirmajame atkrintamųjų varžybų etape. Išvykos rungtynėse ji nusileido Majamio „Heat“ krepšininkams ir serijoje iki keturių pergalių šiuo metu atsilieka 1-2.

Trečiąjį tarpusavio serijos mačą Milvokio komanda pralaimėjo rezultatu 99:121 (21:29, 32:37, 26:28, 20:27) ir neturėjo jokių didesnių šansų pakovoti dėl pergalės.

Aikštelės šeimininkai aukštesne pavara žaidė jau nuo pat pirmojo švilpuko. Tai leido jiems ne tik kontroliuoti mačo ritmą, bet ir laimėti visus keturis kėlinius.

Priminsime, kad pirmajame serijos mače traumą patyręs G. Antetokounmpo į aikštę kol kas grįžti negali.

Ryškiausiomis spalvomis nugalėtojų gretose žibėjo Jimmy`is Butleris. Per 28 žaidimo minutes amerikietis iš viso pelnė 30 taškų (8/15 dvit., 4/4 trit., 2/3 baud.), atkovojo 5 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei du sykius apšvarino varžovus.

Jam puikiai talkino 12 taškų pelnęs, 11 kamuolių atkovojęs ir dvigubą dublį užfiksavęs Bamas Adebayo.

Tuo metu pralaimėtojų gretose ryškaus lyderio neatsirado, o rezultatyviausiai žaidė Khrisas Middletonas. Jis per 34 min. pelnė 23 taškus (5/9 dvit., 3/5 trit., 4/5 baud.), atkovojo 5 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius, tačiau 5 kartus suklydo.

Milvokio komandos neišgelbėjo ir Jrue Holiday`aus bei Graysono Alleno kartu surinkti 33 taškai.

Kitų rungtynių rezultatai:

Skaityti visą pranešimą