„Barcelona“ pasikeitimai – galimas atsisveikinimas su Davisu, laukiamas Vesely ir Satoransky

Prieš 1 metus 146

Ispanijos portalas Marca.com apžvelgė galimus šios vasaros pasikeitimus Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamoje „Barcelona“ komandoje.

Šią vasarą pasibaigia keturių „Barcos“ žaidėjų kontraktai – Brandono Davieso, Nigelo Hayeso Daviso, Rolando Šmito ir Dante Exumo.

„Marca“ neabejoja, kad komandoje tikrai neliks latvio R. Šmito ir N. Hayeso Daviso. Komandą greičiausiai paliks ir Pierre`as Oriola, turintys sutartį su komanda iki 2024 metų.

B. Daviesas norėtų aukštesnio atlyginimo, tad teigiama, kad su centru irgi bus sunku susitarti, nors jis ir yra vienas geriausių Barselonos ekipos žaidėjų.

„Marca“ teigia, kad susidomėjimą B. Daviesu jau yra išreiškę Milano „AX Armani“ ir Stambulo „Fenerbahče“ komandos.

Dar vienas kandidatas išvykti – snaiperis Kyle`as Kuričius, kurio forma pastaruoju metu yra gerokai kritusi, amerikietis Eurolygos finalo ketverte nepelnė nė taško, o pusfinalyje treneris juo pasitikėjo tik dviem minutėms.

Australas D. Exumas, prisijungęs prie komandos sezono eigoje, yra norimas komandoje. Katalonai bandys su juo susitarti dėl naujos sutarties.

Pagrindiniai du nauji „Barcelona“ taikiniai – NBA rungtyniaujantis Tomašas Satoransky ir „Fenerbahče“ centras Janas Vesely.

30-metis T. Satoransky jau yra žaidęs „Barcoje“ 2014–2016 m., o tada išvyko į NBA. Tiesa, pažymima, kad čekas domina katalonus tuo atveju, jei į NBA išvyks Rokas Jokubaitis.

J. Vesely yra senas „Barcelona“ taikinys, tačiau dėl sutarties su „Fenerbahče“ jis būdavo sunkiai įperkamas. Tačiau paleidus B. Davisą katalonams bus kur kas lengviau įsigyti čeką.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt

Skaityti visą pranešimą