Aukso vertės taškus barstantis „Bayern“ gavo dar vieną antausį Vokietijos čempionate

Prieš 1 metus 49

UEFA Čempionų lygoje savo kelionę šį sezoną jau baugusi Miuncheno „Bayern“ ekipa sugėrė skaudų antausį „Bundesliga“ pirmenybėse. Daugkartiniai Vokietijos čempionai rezultatu 1:3 neprilygo „Mainz“ futbolininkams ir išbarstė itin svarbius taškus kovoje dėl čempionų titulo.

Tiesa, pirmąjį rungtynių įvartį 29-ą min. pelnė būtent „Bayern“ komanda, kuomet savo progą puikiai realizavo senegalietis Sadio Mane. Atrodė, kad mačas klostosi Miuncheno komandai naudinga linkme, tačiau vėliau viskas apsivertė aukštyn kojomis.

Po ilgosios pertraukos, 65-ą min., rezultatą išlygino Ludovicas Ajorque, o jau 73-ią min. „Mainz“ ekipą į priekį išvedė Leandro Barreiro Martinsas (2:1).

Galiausiai galutinį tašką ir skaudų smūgį „Bayern“ futbolininkams sudavė 79-ą min. pasižymėjęs ir savo komandos pergalę įtvirtinęs ispanas Aaronas Martinas.

Big disappointment in the stands for FC Bayern directors after losing today 3-1 to Mainz.

Horrible moment for Bayern after being eliminated from the Champions League and domestic cup DFB Pokal.

Club already planning for big changes in the summer — including new centre striker. pic.twitter.com/dH8yBmyo41

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 22, 2023

Po šio Miuncheno komandos pralaimėjimo situacija turnyrinėje lentelėje ir toliau išlieka nepaprastai karšta. Nors „Bayern“ ir žengia pirmoje pozicijoje (59 taškai), jį pavyti ir aplenkti gali Dortmundo „Borussia“ futbolininkai, savo sąskaitoje turintys 57 taškus.

Dortmund can go top of the Bundesliga with a win today 👀 pic.twitter.com/X3RW4XVa5s

— ESPN FC (@ESPNFC) April 22, 2023

Kitų rungtynių rezultatai:

Skaityti visą pranešimą