Artimai su Putinu bendravęs milijardierius: manau, kad Ukrainos kariai gali ateiti ir iki Maskvos

Prieš 2 metus 124

Parengė Liudmila Timofejeva,

www.DELFI.lt

2022 m. gegužės 8 d. 00:02

aA

Artimai su Vladimiru Putinu bendravęs ir „Kremliaus bankininku“ vadintas šiuo metu Prancūzijoje gyvenantis rusų milijardierius Sergejus Pugačiovas sako, kad mato du scenarijus, kaip toliau gali plėtotis situacija Ukrainoje. Vienas iš jų – bekompromisė Ukrainos pergalė. S. Pugačiovas mano, kad Ukrainos kariuomenė gali ateiti ir iki Kremliaus, mat Rusijos armija, anot jo, tinkama tik paradams, bet ne karui.

Vladimiras Putinas

Vladimiras Putinas

S. Pugačiovas davė ilgą beveik dviejų valandų trukmės interviu „Gordon“ internetinio leidinio vyriausiajai redaktorei Alesiai Bacman.

S. Pugačiovas yra žmogus, kuris rekomendavo V. Putiną pirmojo Rusijos prezidento Boriso Jelcino aplinkai kaip vieną iš žmonių, galinčių

Visą straipsnį gali skaityti tik prenumeratoriai

Tapdami prenumeratoriais, jūs remiate nepriklausomus autorius ir žurnalistus. Stipri ir laisva žiniasklaida – demokratijos ramstis ir vertybė, kurią būtina puoselėti.

Kviečiame prisijungti prie Delfi prenumeratorių bendruomenės.

Esate prenumeratorius?

Prisijungti

www.DELFI.lt

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Įvertink šį straipsnį

Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.

Skaityti visą pranešimą