Antra rungtynių puse pasidžiaugęs Maksvytis kreipia akis į KMT finalo ketvertą: už bangavimus būsime nubausti

Prieš 1 metus 62

Kauno „Žalgiris“ su pergalingomis nuotaikomis pasitiks Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) finalo ketvertą – trečiadienio vakarą žalgiriečiai rezultatu 78:67 įveikė Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ ekipą.

„Dvi skirtingos pusės, dėl antros pusės priekaištų turiu nedaug. Buvome kantrūs, gerai žaidėme gynyboje, puolime, protingai atakavome.

Pirmoje pusėje buvo kažkiek chaoso, gynyboje mus tikriausiai labiausiai žudė puolime atkovoti kamuoliai, o puolime mūsų pačių klaidos, kurių padarėme labai daug, kaip pirmai pusėje. Antroje pusėje kažkiek atsirado ramumas ir puolime, ir gynyboje“, – po runtgtynių dėstė „Žalgirio“ strategas Kazys Maksvytis.

Šiose rungtynėse į Kauno ekipos rikiuotę po traumos sugrįžo Isaiah Tayloras.

„Turėjo tik vieną kontaktinę treniruotę, norėjome ir laimėti rungtynes, bet norėjome ir jam duoti laiko. Man antras išėjimas jo visai net ir patiko, buvo pakankami gyvas, rungtynių gale jo ir nebeleidome, nes bijome, nenorime, kad neatsinaujintų trauma. Tikiuosi, kad jis didins minučių skaičių, matėme, su juo šiek tiek atsirado aštrumo, atsirado šiek tiek agresijos“, – teigė K. Maksvytis.

„Žalgirio“ šeštadienį laukia prasidedanti kova KMT finalo ketverte, o ji prasidės nuo rungtynių pusfinalyje prieš Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkus.

„Bus dvi rungtynės, kur neturėsi galimybės pasitaisyti, už bangavimus būsime nubausti. Antra pusė kiek nuramino, svarbiausia, kad visi esame sveiki“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Skaityti visą pranešimą