Ant kojų sukelti gelbėtojai: Vilniuje pranešta apie nuo tilto nukritusį vyrą atnaujinta

Prieš 1 metus 83

Pranešimas apie nelaimę gautas 15 val. 25 min.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta:

Vilniaus policija gavo du pranešimus apie įvykį. Teigiama, kad nukritęs vyras buvo be drabužių. Ugniagesių duomenimis, vyras sėkmingai pasiekė dešinį Neries krantą ir išlipo Žirmūnų pusėje.

Plaukiką (gim. 1988 m.) apžiūrėjo medikai, nutarta vežti vyrą į ligoninę.

Neoficialiais duomenimis, plaukikas žinomas policijai. Jis išvakarėse buvo sulaikytas, bet šiandien – paleistas.

Pagalbos telefonai:
Skambučius į visas linijas apmoka SADM iš Valstybės biudžeto lėšų.
Emocinė parama internetu
Krizių įveikimo centre (Antakalnio g. 97, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt) budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite pasikonsultuoti atėję arba per Messenger ar Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai. Į budinčius psichologus bus galima kreiptis darbo dienomis 16-20 val., šeštadieniais 12-16 val. Pagalba nusižudžiusių artimiesiems: savitarpio pagalbos grupė, dažniausiai užduodami klausimai, literatūra ir kita naudinga informacija puslapyje artimiems.lt Vaikų ir paauglių krizių intervencijjos skyrius. Veikia visą parą. (8-5) 275 75 64.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą