Anglijoje 9-metės nužudymų apkaltintas lietuvis sulaukė kalinių keršto – kameroje jį sumušė ir subadė

Prieš 1 metus 88

Lietuvos pilietis 22 metų Deividas Skebas buvo sulaikytas anksčiau šį mėnesį po to, kai jis pasirodė Linkolno karūnos teisme, kuriame buvo apkaltintas žmogžudyste. Lietuvis kaltinamas liepos 28 d. Bostone, Linkolnšyre, nužudęs mažametę – 9-metę Liliją.

Užpultas kalėjimo kameroje

D. Skebas buvo laikomas A kategorijos Veikfieldo kalėjime, jame ir įvyko užpuolimas.

Rašoma, kad Skebas buvo sumuštas ir sužalotas savadarbiu ginklu – greičiausiai dantų šepetėlyje įtaisytu skutimosi peiliuku.

Anot šaltinių, kaliniai jau kurį laiką rengė sąmokslą prieš jį, o sekmadienį jie gavo savo šansą. Keli kaliniai įbėgo į D. Skebo kamerą ir užpuolė jį.

Apsauga D. Skeba surado ir greitosios medicinos pagalbos automobiliu jis buvo nuvežtas į ligoninę. Anot naujienų portalo, lietuvis nuo pat atvykimo turėjo taikinį ant nugaros, o ši ataka buvo tik laiko klausimas.

Pirminiais duomenimis, D. Skebas po užpuolimo naktį praleido ligoninėje, o jau kitą dieną buvo grąžintas į kamerą.

Kalėjimų tarnybos atstovas aptvirtino, kad kalėjime išties buvo įvykdytas kalinio užpuolimas. Daugiau duomenų neteikiama.

Nuotr. lincolnshirelive.co.uk

Nuotr. lincolnshirelive.co.uk

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą