Aiškėja daugiau detalių apie mirtiną susidūrimą Kauno rajone (foto)

Prieš 1 metus 56

Šeštadienio pavakarę gyventojai pranešė apie tragišką susidūrimą Kauno rajone, kai susidūrus dviems automobiliams žuvo trys žmonės. Paaiškėjo žuvusiųjų amžius ir įvykio kaltininkas.

Kaip informavo Policijos departamentas, balandžio 15 d. apie 17 val. 14 min. Kauno r., Ginėnų k., susidūrė du lengvieji automobiliai – „Audi“ ir „Citroen C3“. Įvykio metu žuvo trys asmenys.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai iš abiejų automobilių iškėlė žuvusius vairuotojus. Anot liudininkų, žuvusią „Citroen“ keleivę ištraukė į įvykio vietą atskubėję policijos pareigūnai ir kiti susirinkę žmonės.

Daugiau šia tema

Kaip paaiškėjo, įvykio kaltininkas buvo „Audi A4“ automobilį vairavęs vyras (g. 1981 m.), kuris išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Citroen C3“, vairuojamu vyro (g. 1954 m.), kuriame taip pat buvo keleivė (g. 1956 m.).

Įvykio liudininkai pastebėjo, jog minėtas „Audi“ automobilis prieš susidūrimą pavojingai manevravo tarp automobilių, kėlė pavojų, kol galiausiai susidūrė su kitu automobiliu.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimų, kurie sukėlė eismo įvykį dėl kurio žuvo žmogus.

Skaityti visą pranešimą