A.Juškevičius: apie į aikštę įmestą vištą, plakatus „Wolves“ ekipai, filipiniečio požiūrį ir paliktą rinktinę

Prieš 1 metus 62

Krepsinis.net portale – antroji „MISsMATCH“ dalis su Alytaus „Wolves“ gynėju Adu Juškevičiumi.

Joje jis dalijosi mintimis apie spaudimą „Wolves“ ekipai ir sirgalių plakatus apie rusiškus rublius.

„Vaikų darželis tokie plakatai ir parašymai. Galėtų žmonės įžvelgti daugiau pozityvo mūsų projekte, o ne tik žiūrėti, kaip kam įkąsti. Tas projektas vis tiek davė naudos Lietuvos krepšiniui, atėjo su ilgalaikiais tikslais, pasikvietė žaidėjų, tai duoda daugiau naudos LKL nei blogio, kurį kažkas bando įžvelgti“, – sakė jis.

A.Juškevičius prisiminė ir keletą smagių bei originalių nutikimų su sirgaliais.

„Tauragėje žaidėme ir kažkas iš balkono į salę įmetė vištą ar gaidį. O Pasvalyje jaunimėlis iš balkono paspjaudė, treneris Grigas jiems atsakė, kad nukapos už tai“, – juokėsi jis.

„Wolves“ sudėtyje turi filipinietį Juaną Gomezą de Llano, kuris daugiau reklaminis klubo projektas nei naudos aikštėje galintis duoti žaidėjas.

„Labai geras vaikinas, gerai komunikuojantis, išsilavinęs, jis nori mums padėti, nori tobulėti ir tikrai išgyvena, kai nežaidžia. Buvo draugiškos rungtynės, jis pasirodė neblogai, o dėl reklaminio projekto, gal jis kažkiek tai jaučia, bet jis nori tobulėti ir dirba, kad gautų minučių“, – gerais žodžiais komandos draugą mini lietuvis.  

00:00 kiek reikia laiko prisitaikyti prie Kurtinaičio

01:30 spaudimas „Wolves“ projektui

07:00 plakatai apie rusiškus dublius „Wolves“ ekipai

09:00 serbų sirgaliai

15:00 filipiniečio požiūris į save

19:00 atsisveikinimas su rinktine

28:30 kas yra geras treneris?

 

Pirma dalis:

„Ilgoji pertrauka“: Eurolygos pirmasis trimestras – pažymys „Žalgiriui“, nuvylę žaidėjai, nustebinę krepšininkai, kurios komandos stebina, o kurios – nuvilia, bei kur laukiamos permainos

Skaityti visą pranešimą