„Žalgirio“ užkulisiai: vaidinamos emocijos ir pirmoji P.Jankūno fotosesija su kostiumu

Prieš 1 metus 77

Eurolygos media diena – kiekvieno sezono Kauno „Žalgirio“ tradicija, kurios metu žalgiriečiai fotografuojasi oficialioms sezono nuotraukoms, filmuojasi pokalbiuose bei reklaminiuose klipuose.

Tradiciškai, media dienos užkulisius fiksavo ir „Žalgiris TV“ kūrybinė komanda su „Žalgiris Backstage“ laidos vedėja Egle Jurgaityte priešakyje. Žalgiriečiai papasakojo E.Jurgaitytei, kaip jaučiasi dalyvaudami media dienose.

„Iš tikro, ar kas nors mėgsta media dienas? Suprantu, kad tai neišvengiamybė, todėl esu čia, kad atlikčiau savo darbą“, – juokėsi aukštaūgis Kevarriusas Hayesas.

Pirmą sezoną Eurolygoje pasitinkantis Ignas Brazdeikis, media dienos metu nešęs bene didžiausią fotosesijų ir reklaminių klipų krūvį, juokavo, kad „dvi valandas prieš veidrodį repetavo įvairias pozas“. E.Jurgaitytės paklaustas, kokį pirmą dalyką nuveikė sugrįžęs į Kauną, žaidėjas greitai rado atsakymą.

„Iškart ėjau suvalgyti cepelinų. Taip, tai buvo vienas pirmųjų padarytų dalykų. Mano močiutė išvirė cepelinų. Kas dar? Praleidome laiką su šeima. Nukeliavau į „Akropolį“, turėjau apsidairyti, kokios čia vietinių mados“, – šypsojosi žalgirietis.

Karjerą po praėjusio sezono užbaigęs ir prie „Žalgirio“ administracijos prisijungęs Paulius Jankūnas, tapęs dešiniąja Pauliaus Motiejūno ranka, šių metų media dienoje išvengė daugelio krepšininkams įprastų dalykų, tačiau pasidalijo savo prisiminimais apie ankstesnes tokias dienas.

„Dabar mane nufotografavo su trenerių kostiumais, kurie dalyvauja rungtynėse. Nebe su apranga. Tiek tos fotosesijos, – pasakojo buvęs ilgametis komandos kapitonas. – Manau, kaip žinote, daugumai krepšininkų ne itin patinka pozuoti, galbūt jaunesniems žaidėjams tai patinka labiau. Mano kartai, jos galbūt ne tiek ir daug likę, ne visiems patinka pozuoti.“

Dar vienas komandos naujokas, Keenanas Evansas, iškart žinojo, koks dalykas fotosesijų jų metu jam yra keisčiausias.

„Būna keisčiausia, kai tavęs prašo rėkti, kad parodytum emociją. O tu tiesiog stovi prieš žmones, esančius už kamerų. Tai būna visada keista“, – tikino įžaidėjas.

Komandos kapitono regalijas gavęs Edgaras Ulanovas pasakojo apie savo vasarą bei davė patarimą, kur dar reikėtų apsilankyti E.Jurgaitytei.

„Šių metų vasarą daugiau pakeliavau, pamačiau ne tik Europos, bet ir Lietuvos daugiau kampelių. Netikėčiausio Lietuvoje man buvo tai, kad daug ko čia dar nemačiau. Čia galima pamatyti daug gražių kampelių. Kur tau rekomenduočiau nukeliauti? Po visą Kauną, nes dar greičiausiai esi jo neatradusi“, – juokavo E.Ulanovas.

Skaityti visą pranešimą