Viskas, ką turite žinoti apie penio žiedus

Prieš 1 metus 186

Penio žiedai yra žiedai, dėvimi aplink varpos pagrindą ir kartais sėklides, kad erekcija būtų kietesnė, didesnė ir ilgiau trunkanti. Jie gaminami iš skirtingų medžiagų: nuo lankstaus silikono ir gumos iki odos ir metalo.

Skaitykite toliau, norėdami sužinoti pagrindinę informaciją apie penio žiedus.

ED gydymas

Erekcijos disfunkcija (ED) – sutrikimas, kai sunku pasiekti arba išlaikyti erekciją pakankamai ilgai, kad būtų galima užbaigti lytinį aktą.

Nors tai dažniau pasitaiko vyresnio amžiaus žmonėms, tai gali pasireikšti bet kuriame amžiuje. Tai gali būti vienkartinis įvykis išgėrus per daug ar pavargus, bet taip pat gali įvykti reguliariai dėl medicininių, santykių problemų ar psichinės sveikatos sutrikimų.

Žiedas, skirtas ED, lėtina kraujo tekėjimą atgal iš varpos ir leidžia ilgiau išlikti kietai. Tai geriausiai veikia, jei galite pasiekti dalinę arba pilną erekciją. 

Didesnė erekcija

Net jei jums nėra sunku pasiekti erekciją, penio žiedas gali tiesiog viską patobulinti. Kai kurie žmonės tai daro dėl vaizdo, kiti – dėl pojūčio.

Nors dėl to jūsų lytinis organas gali atrodyti šiek tiek didesnis, nesitikėkite stebuklų. Tikėtina, kad tik šiek tiek padidinsite dydį. Nešiojant per daug suveržtą, gali atsirasti patinimas – atsargiai!

Malonesni pojūčiai

Nešiojant penio žiedą gali paaštrėti pojūtis, todėl masturbacija, oralinis seksas ir lytiniai santykiai gali būti malonesni.

Penio žiedai sulėtina kraujo tekėjimą ir pailgina pojūtį, o tai taip pat gali sukelti stipresnį orgazmą.

Kol mes kalbame apie jausmus, daugiau pojūčių yra puiku, tačiau jums neturėtų skaudėti. Nedelsdami nuimkite priemonę, jei jaučiate kokį nors diskomfortą arba jei kažkas jaučiasi ne taip.

Klitorio stimuliavimas

Taip, tiesa – penio žiedas gali džiuginti klitorį, net jei penio ten nėra! Už tai galite padėkoti vibruojančio penio žiedo išradimui.

Užmaukite vibruojantį penio žiedą – tokį, kurį galite rasti internete – ant pirštų ar dildo arba paprašykite savo partnerio užsisegti jį. Taip pat galite naudoti vibruojantį penio žiedą virš kito vibruojančio žaislo, kad tuo pačiu metu paveiktų vidų ir išorę.

Erogeninių zonų tyrinėjimas

Nuimkite šį žiedą nuo penio ir pasiimkite jį į nedidelę kelionę po savo ar partnerio erogenines zonas. Mūsų kūnai yra prikimšti erotiškai įkrautų sričių, kurios tiesiog trokšta būti tyrinėjamos ir stimuliuojamos.

Su vibruojančiu žiedu aplink pirštus galėsite rasti vietas, kurias sunku rasti įprastai.

Analinis žaidimas

Penio žiedai gali pakelti analinį seksą į visiškai kitą lygį. Vibruojantis žiedas gali būti dėvimas ant varpos, kai įprastai prasiskverbia į analinę angą.

Jį taip pat galima nešioti, kad dvigubas įsiskverbimas per makštį ir analinį ertmę būtų malonesnis – tiesiog pridėkite vieną prie varpos, o kitą – prie užpakalio kištuko.

Saugos patarimai

Penio žiedai yra saugūs, kai naudojami taip, kaip nurodyta, tačiau turėtumėte atsiminti keletą dalykų.

Štai keli saugos patarimai, padėsiantys išnaudoti visus šios seksualinės pagalbos priemones teikiamus privalumus ir malonumus:

  • Jei dėl ED naudojate penio žiedą, pirmiausia pasitarkite su savo sveikatos priežiūros atstovu, kad išvengtumėte bet kokių galimų sveikatos sutrikimų.
  • Nenešiokite penio žiedo, jei turite kraujavimo sutrikimą arba kraujo ligą.
  • Nedėvėkite penio žiedo ilgiau nei 20 minučių vienu užsiėmimu.
  • Būtinai naudokite lubrikantą, kad žiedą būtų lengviau uždėti ir nusiimti.
  • Venkite žiedų, pagamintų iš medžiagų, kurioms galite būti alergiški, pavyzdžiui, tam tikrų metalų ar latekso.
  • Nuplaukite penio žiedus ir kitus sekso žaislus po kiekvieno naudojimo, kad atsikratytumėte bakterijų ir sumažintumėte LPI perdavimo riziką.
  • Nusiimkite, jei jaučiate diskomfortą, skausmą arba pastebėjote mėlynių.
Skaityti visą pranešimą