Vilniuje per avariją motociklas atsidūrė po troleibusu, po avarijos susidarė didelės spūstys

Prieš 1 metus 105

Bendruoju pagalbos telefonu apie 20 val. pranešta, kad prie Žygimantų g., Goštauto g. ir Vilniaus g. sankryžoje susidūrė motociklas ir troleibusas.

Į įvykio vietą tuoj pat nuskubėjo du greitosios pagalbos automobiliai ir policijos pareigūnai.

Atvykus pagalbai motociklo vairuotojas skundėsi kojos skausmais. Ar trauma labai stipri, paaiškės po medikų apžiūros. Jaunas vyras buvo sąmoningas. Jis nuvežtas į ligoninę.

Dėl eismo įvykio susidarė didžiulė spūstis, tad policijos pareigūnai ne tik atliko eismo įvykio vietos apžiūrą, bet ir reguliavo eismą.


40 metų stažą turintis troleibuso vairuotojas teigė, kad jis stovėjo prie raudono šviesoforo signalo Žygimantų g. ir motociklo nematė. Pajudėjus troleibusui, anot vairuotojo, jis pajuto smūgį. Sustojęs troleibuso vairuotojas pamatė motociklininką.

Policijos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Papildyta: po 21-os valandos eismas šioje vietoje buvo nebe toks intensyvus, spūstys sumažėjo, nors eismą vis dar trikdė po avarijos stovintis troleibusas.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą