Vilniaus miestą drebino „BA.“ koncertas. Gyventojai skundėsi negalintys miegoti

Prieš 1 metus 131

Šeštadienio vakarą prasidėjo koncertas grupės „BA.“ koncertas, kuris buvo skirtas paminėti grupės 10-ies metų koncertinę veiklą.

„Milijonai perklausų, tūkstančiai žiūrovų, šimtai koncertų, dešimtys apdovanojimų bei nominacijų, atverstas naujas lietuviško rocko istorijos puslapis ir viena skanduotė – dalykai lydėję mus pastaruosius 10 metų. 10 metų jubiliejus. Didžiausias ir svarbiausias karjeros koncertas po atviru dangumi“, – į koncertą Vingio parke kvietė grupė „BA.“.

Vis dėlto šis koncertas toli gražu džiugino ne visus, nes koncertas užsitęsė ir po vidurnakčio. Redakciją pasiekė gyventojų skundai, jog nors miestas draudžia fejerverkus, tačiau didelis garsas, panašu, nėra įtrauktas tarp dalykų, kurie turėtų ribojami po tam tikro laiko.

„Sienos dreba, šunys loja, vaikai verkia ir tai nėra jokia „Tik tok“ vaizdinė žinutė. Kažkas Vingio parke išėjo iš proto ir leidžia sau trankia muzika neleisti miegoti visam miestui net ir po vidurnakčio. Ką galvoja miesto savivaldybė apie tai, kodėl net po vidurnakčio mes turime klausytis trankios muzikos?“ – vienoje iš pasipiktinimo žinučių rašė skaitytojas.

Primename, jog šauksmai, švilpimas, garsus dainavimas arba grojimas muzikos instrumentais, kitokiais garsiniais aparatais ar kiti triukšmą keliantys veiksmai gatvėse, aikštėse, parkuose, paplūdimiuose, viešajame transporte ir kitose viešosiose vietose, o vakaro (nuo 19 val. iki 22 val.) ir nakties (nuo 22 val. iki 7 val.) metu – ir gyvenamosiose patalpose, įmonėse, įstaigose ar organizacijose, kai tai trikdo asmenų ramybę, poilsį ar darbą, užtraukia baudą nuo dvidešimt iki aštuoniasdešimt eurų.

Skaityti visą pranešimą