Tikrinę nelegaliai dirbančius žmonės pareigūnai aptiko prostitucijos lizdelį, baudą gavo ir klientas

Prieš 1 metus 97

www.DELFI.lt

2022 m. birželio 22 d. 17:40

aA

Nelegaliai dirbančiųjų pagal skelbimus tikrinę pareigūnai susidomėjo pikantiška žinute. Iš užsienio atvykusias merginas, atvykus policijai, kaip tik lankė ir klientas.

Tikrinę nelegaliai dirbančius žmonės pareigūnai aptiko prostitucijos lizdelį, baudą gavo ir klientas

© Klaipėdos aps. VPK

Birželio 20 d. Klaipėdos apskr. VPK VTT Prevencijos skyriaus pareigūnai vykdė prevencinę priemonę, skirtą nelegalaus darbo atvejams išaiškinti.

Tikrinant iš skelbimų internete ir kitų šaltinių surinktą informaciją, nelegalaus darbo apraiškų pareigūnai neužfiksavo, tačiau nustatė tris su prostitucija susijusius pažeidimus.

Apie 13.30 val. Klaipėdoje, viename Taikos prospekte esančiame bute dvi užsienietės gimusios 1996 m. ir 1984 m. teikė seksualines paslaugas už atlygį. Moterims surašyti administracinio nusižengimo protokolai pagal LR ANK 487 str. 1 d.

Administracinio nusižengimo protokolas (pagal LR ANK 487 str. 1 d.) surašytas ir 1988 m. gimusiam vyrui, kuris, kaip įtariama, atlygintinai naudojosi seksualinėmis paslaugomis.

Visi trys asmenys nusižengė pirmą kartą, todėl jiems skirtos pusę minimalios baudos siekiančios baudos – po 45 eurus.

www.DELFI.lt

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Įvertink šį straipsnį

Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.

Skaityti visą pranešimą