Sugadinta kauniečio diena: ieško „Peugeot“ su negaliojančiais norvegiškais numeriais (video)

Prieš 1 metus 122

Trečiadienį į „Kas vyksta Kaune“ redakciją atskriejo pagalbos prašymas – ieškomas iš eismo įvykio T. Masiulio gatvėje pasišalinęs vairuotojas.

„Šiandien, birželio 22 dieną, patekau į eismo įvykį iš kurio kaltininkas pasišalino/pabėgo. Veiksmas vyko Kaune, Petrašiūnuose, tik nusileidžiant nuo Kauno heso. Kaltininko numeriai norvegiški (YZ 99453), policija sako, kad dėl to daug padėti turbūt negalės, todėl kreipiuosi į žiniasklaidą, kad paviešintumėte šį įrašą ir, kad žiūrovai galėtų padėti surasti įvykio kaltininką. Kaltininkas vairavo pilkos spalvos „Peugeot 5008“, – trečiadienį su pagalbos prašymu į naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietis.

Jaunuolio teigimu, susidūrimo būta nemenko. „Mano automobilis tikriausiai bus nurašytas: numuštas veidrodėlis, įlenktos visos kairės pusės durys, gerokai sulamdytas visas galinis kairys šonas taip pat prakiurdyta padanga“, – nuostolius vardijo skaitytojas.

Vyro duomenimis, eismo įvykyje dalyvavęs „Peugeot“ automobilis Norvegijoje buvo išregistruotas šių metų birželio 1-ąją, o Lietuvoje dar nebuvo įregistruotas.

„Asmeniškai patyrinėjau automobilio numerius norvegiškoje svetainėje – šis „Peugeot 5008 „buvo Norvegijoje išregistruotas š. m. birželio 1 dieną. Turbūt nupirktas „perekūpų“ ir atvežtas į Lietuva. Lietuvoje registruotas dar nebuvo“, – teigė kaunietis ir iš anksto dėkojo visiems, kurie padės surasto avarijos kaltininką.

Eismo įvykį T. Masiulio g. sukėlęs vairuotojas / Skaitytojo nuotr.

Automobilis ieškomas

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė, eismo įvykį galimai sukėlęs vairuotojas ieškomas.

Kauno apskr. VPK duomenimis, šiandien, apie 11.00 val. Kaune, T. Masiulio g., automobilį „Peugeot“, vairuojamą 2001 metais gimusio vyro, galimai kliudė automobilis „Peugeot“, kurio vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Skaityti visą pranešimą