Sony televizoriai su nauju dirbtiniu intelektu

Prieš 1 metus 151

Kasmet įmonės stengiasi tobulinti savo įrenginių techninę įrangą, ne išimtis ir Sony televizoriai. Dar 2021 metais Sony BRAVIA XR televizoriai gavo kognityvinio intelekto procesorių, kuris apdoroja vaizdą ir garsą, atsižvelgdamas į tai, į ką žmogus pirmiausia atkreipia dėmesį.

BRAVIA XR linijos Sony televizoriai yra populiariausia Japonijos prekės ženklo televizorių serija. Šie Sony televizoriai gavo naujausius vaizdo ir garso pokyčius. Cognitive Processor XR yra pagrindinė funkcija, išskirianti Sony televizorius iš kitų gamintojų. Sony televizoriai leidžia visiškai pasinerti į tai, kas vyksta ekrane. Kitaip tariant, šie Sony televizoriai aprūpinti naujos kartos dirbtiniu intelektu. Senesni Sony televizoriai su dirbtiniu intelektu, pagrįstu mašininiu mokymusi, vaizdą apdorojo pernelyg ryškiai, nes ankstesnės kartos Sony televizoriai ne visada suprasdavo, kas vyksta ekrane. Naujoji technologija yra apmokyta, kaip žiūrovai mato ir girdi, todėl naujos kartos Sony televizoriai sukuria vaizdą, atitinkantį žmogaus suvokimą, naudojant jo perspektyvą ir sutelkiant dėmesį į objektus.

Sony televizoriai gavo daugybę vaizdo apdorojimo galimybių. Taigi, pavyzdžiui, naujos kartos Sony televizoriai vienu metu analizuoja visus kadro elementus: spalvą, kontrastą, ryškumą, aiškumą. Po to Sony televizoriai atlieka pažintinį viso vaizdo apdorojimą. Galingi algoritmai atkuria tekstūrą, padidina mastelį ir pašalina triukšmą, todėl Sony televizoriai atkuria detalių, kurios mus traukia realiame pasaulyje, gylį ir tikroviškumą. Pavyzdžiui, scenose, kuriose dalyvauja žmonės, Sony televizoriai atpažįsta žmonių figūras, todėl jos išsiskiria iš bendro fono ir suteikia jiems natūralų pojūtį, o ankstesni Sony televizoriai vaizdą apdorodavo grubiau, taigi, kas vyksta ekrane atrodė plokščiau.

Skaityti visą pranešimą