Skausmingas susidūrimas Pramonės prospekte: į įvykio vietą skubėjo medikai

Prieš 1 metus 119

Pirmadienio rytą įamžintas smarkus susidūrimas Pramonės prospekte. Nelaimės dalyviams prireikė medikų pagalbos.

„Kas šįryt per avarija buvo Pramonės pr., prie „Maximos“. Matomai labai skaudi“, – pirmadienio rytą teiravosi skaitytojas. Eismo įvykio nuotraukomis apie 7.55 val. pasidalina ir „Kas vyksta Kaune“ grupėje. Jose matyti sumaitoti automobiliai, į įvykio vietą atvykę ir ugniagesiai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) duomenimis, eismo įvykis Pramonės pr. įvyko apie 7.16 val. Pirminiais duomenimis susidūrė su lengvieji automobiliai, jų markės tikslinamos.

Anot Kauno apskr. VPK budinčio pareigūno, vienas eismo įvykio dalyvis dėl sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą. Nelaimės vietoje vis dar dirba pareigūnai, laukiama duomenų apie vairuotojų blaivumą.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčio ugniagesio teigimu, asmenų iš automobilių vaduoti neprireikė. Ugniagesiai valė kelio dangą.

Internautai spėliojo, kad avarija galėjo įvykti kuomet vienas iš eismo dalyvių nusprendė sukti į kairę, „Maximos“ link. Šis manevras Pramonės pr. draudžiamas, tačiau dauguma vairuotojų nepaiso kelio ženklo.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Skaityti visą pranešimą