Š.Jasikevičius: skambės keistai, bet aš esu visai patenkintas

Prieš 1 metus 83

Ispanijos Supertaurės finale Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Barselonos „Barcelona“ po pratęsimo 83:89 nusileido Madrido „Real“ krepšininkams.

Po dvikovos lietuvis teigė, kad didelę įtaką padarė pražangų skirtumas – katalonai prasižengė 13 kartų daugiau nei varžovai (27:14) ir šie metė 13 baudų metimų (33:20) daugiau, iš kurių surinko 15 taškų daugiau (28:13).

„Per pirmus 3 kėlinius buvo didelis skirtumas tarp pražangų. Jos mums padarė didelę įtaką. Tai buvo pernelyg didelė bausmė.

Rungtynės trunka 40 minučių, o mes gerą sužaidė tik antrą kėlinį. Turėjome geriau sužaisti trečiąjį. Nemanau, kad mes klydome, bet tiesiog varžovai buvo labai geri. Susigrąžinome iniciatyvą, bet tokiose rungtynėse viską lemia vienas neatkovotas kamuolys, pražanga ar klaida. Tai parodė pratęsimas.

Mums reikalingas kiekvienas žaidėjas, nes sezonas trunka 10 mėnesių. Dabar mūsų idėja yra labiau remtis rinktinių žaidėjais, nes jie yra geriausios formos. Reikės daug rotuoti – tikimės, kad galėsime sužaisti tas 90 rungtynių.

„Real“ žaidė labai fiziškai ir mes tikrai atsilaikėme gerai. Žinau, kad skambės keistai, bet aš esu visai patenkintas. Vyrai tikrai gerai dirba aš matau gerą atmosferą. Šias rungtynes galėjo laimėti bet kas“, – baigė strategas.

Kitą savaitę „Barcelona“ pradės Ispanijos lygos kovas išvykoje su Las Palmo „Gran Canaria“.

„Ilgoji pertrauka“: išsamiai apie visas LKL komandas – kas verti pagyrų, kas gavo spragilų, kaip susidėlios „Didysis ketvertas“ bei kas turėtų kristi žemyn

Skaityti visą pranešimą