Naktį Vilniuje – grumtynės dėl „Porsche“ savininkui į akis pripurkšta dujų

Prieš 1 metus 49

Vilniaus apskrities policijos duomenimis, vyro grumtynės su vagimis vyko trečiadienio naktį, Lietaus g., daugiabučio namo požeminėje automobilių aikštelėje.

Apie 3 val. 45 min. vyras (gimęs 1988 m.) pranešė, kad du nusikaltėliai išdaužė jo 8 metų automobilio „Porsche Cayenne“ durelių lango stiklą. Išpjovę priekinio buferio dalį, vagys kėsinosi pavogti automobilio žibintus.

Vagystę pastebėjęs automobilio savininkas bandė sulaikyti vagis, bet vienas jų papurškė nukentėjusiajam į akis ašarinių dujų.

Abu įtariamieji pabėgo. Vyras medikų pagalbos atsisakė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo, vagystės ir pasikėsinimo padaryti nusikaltimą.

Trečiadienio rytą apvogtas automobilis Vilniaus rajone. Apie 7 val. 30 min. Didžiosios Riešės k., nuimtas ir pavogtas automobilio „VW Tiguan“ priekinis buferis, radiatoriaus grotelės, priekinė vaizdo stebėjimo kamera, priekinių durelių apdaila, priekinių ratų arkų apdaila ir galinis valytuvas. Nuostolis – 5 515 eurų.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą