„Lakers“ pasikvietė Sh.O'Nealo ir S.Pippeno sūnus

Prieš 1 metus 85

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) praūžus naujokų biržai, komandos suskubo taikytis į geriausius jaunuolius, kurie savo pavardės taip ir neišgirdo.

Į puikiai pažįstamas pavardes nusitaikė Los Andželo „Lakers“, sukirtę rankomis su Shaquille‘o O‘Nealo ir Scottie Pippeno sūnumis.

Scottie Pippenas jaunesnysis po trejų metų studijų nusprendė palikti Vanderbilto universitetą ir su „Lakers“ sulygo dėl dvišalės sutarties, kuri reiškia žaidimą NBA G lygoje, kartais prisijungiant prie pagrindinės komandos.

21 metų 185 cm ūgio gynėjas praėjusį sezoną Nacionalinėje koledžų atletų asociacijoje (NCAA) per 33 minutes rinko 20,4 taško (33 procentai tritaškių), 3,6 atkovoto ir 1,5 perimto kamuolio bei 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo tarpu Shareefas O‘Nealas komandos marškinėlius apsivilks NBA Vasaros lygoje bei kontraktą bandys pelnyti sužibėdamas ten.

22 metų 208 cm ūgio puolėjas praėjusį sezoną rinko kuklius skaičius Luizianos universitete – 9 minutės, 2,9 taško, 2,1 atkovoto kamuolio ir 0,1 rezultatyvaus perdavimo.

J.Vainauskas: kodėl paliko „Lietkabelį“, kaip rado Čanaką, kodėl dirbo su „BeoBasket“ ir kaip su „Žalgiriu“ varžėsi dėl Jankūno parašo

Skaityti visą pranešimą