Laikinai stabdomas vandens tiekimas dalies Architektų gatvės gyventojams

Prieš 1 metus 145

„Vilniaus vandenys“ informuoja, kad birželio 14 d. nuo 9.00 val. iki 15.00 val., dėl planinių vandentiekio tinklo atnaujinimo darbų, dalies Lazdynų (Architektų gatvės) gyventojams bus laikinai sustabdytas vandens tiekimas.

Vandens tiekimas laikinai stabdomas vykdant planinius vandentiekio tinklo rekonstrukcijos darbus. Šie darbai padės užtikrinti didesnį vandens tiekimo patikimumą, stabilesnę tiekiamo vandens kokybę bei padės išvengti rimtų vandentiekio avarijų ateityje.

„Vilniaus vandenys“ prašo gyventojų iš anksto pasirūpinti geriamojo vandens atsargomis ir vykstant darbams nenaudoti buitinės technikos prietaisų (kavos aparatų, indaplovių, skalbimo mašinų ir pan.).

Bendrovė taip pat informuoja, kad pabaigus darbus ir atstačius vandens tiekimą, gyventojai gali susidurti ir su laikinu (trunkančiu iki 2 dienų) vandens kokybės suprastėjimu – vandens drumstumu. Siekiant kuo greičiau likviduoti neišvengiamus, tačiau laikinus planinių darbų padarinius – atstatyti nepriekaištingą vandens kokybę visiems Architektų gatvės gyventojams, bendrovė pasitelks didesnį nei įprastai brigadų skaičių. Jos operatyviai reaguos į gyventojų pranešimus dėl vandens slėgio ar suprastėjusios kokybės.

Skaityti visą pranešimą