Kaip pasirinkti vonios kambario aksesuarus?

Prieš 1 metus 258

Kalbant apie vonios kambario dizainą, nėra daug lankstumo, todėl aksesuarai atlieka svarbų vaidmenį nustatant vonios kambario stilių, nuotaiką ir išvaizdą. Su tinkamais priedais jūsų vonios kambarys atrodys nepakartojamai, žavus, jaukus ir kviečiantis.

Kadangi vonios kambariai užima mažas erdves, palyginti su kitomis patalpomis, išsirinkti tinkamus vonios kambario aksesuarus tampa iššūkiu, net tualeto šepetys atlieka gražaus interjero funkciją. Taip yra todėl, kad jums ne tik trūksta vietos, bet ir turite ilgą sąrašą būtiniausių dalykų, dėl kurių atsiranda neatitikimas. Tačiau tai galima išspręsti pasirinkus vonios kambario aksesuarus, kurie yra dvigubai funkcionalūs-gražus ir funkcionalus.

Dušas

Yra daugybė modernių dušų, kurie puikiai suprojektuoti gali pakeisti jūsų vonios kambarį. Sujungę su šiuolaikišku apšvietimu, nustatysite, kurie priedai tiks prie jau sukurtos atmosferos, tempą.

Kriauklės ir maišytuvai

Kriauklė ir maišytuvas yra labai svarbus elementas, bet kuriame vonios kambaryje. Prietaisas, be pagrindinio vaidmens, jūsų vonios kambariui suteikia be galo elegancijos.

Galima rinktis iš daugybės maišytuvų tipų ir šie tipai skiriasi priklausomai nuo montavimo būdų. Tai vienos skylės maišytuvai, centre sumontuoti maišytuvai, plačiai naudojami maišytuvai, kriauklės maišytuvai, sieniniai maišytuvai ir mini plačiai naudojami maišytuvai. Visada rinkitės tokį maišytuvą, kuris papildytų jūsų kriauklės pasirinkimą ir padidintų jūsų vonios kambario grožį.

Audinių dangtelis

Tai maža talpykla, kurioje telpa tualetinis popierius, kad apsaugotų jį nuo išsiliejusio vandens ir kitokio purvo. Šis konteineris pagamintas iš įvairių medžiagų, tokių kaip plastikas arba metalas. Patogumui paprastai jis dedamas šalia praustuvo.

Stiklinės laikiklis

Stiklinė yra stiklinė arba puodelis, naudojamas gėrimui ar kitiems tikslams vonios kambaryje. Laikiklis paprastai tvirtinamas prie sienos, o stiklinė įdedama į ją. Stiklinėje taip pat galima laikyti dantų šepetėlį, dantų pastą, kosmetiką ar vatos kamuoliukus.

Dantų šepetėlio laikiklis

Dantų šepetėlio laikiklis naudojamas dantų šepetėliams laikyti. Dauguma jų paprastai tvirtinami prie sienos, kad būtų stabilumo, tačiau kiti dedami ant plokščių paviršių vonios kambaryje.

Muilo dozatorius

Tai prietaisas, kuris tinkamai suveikia skystą muilą. Prietaisas gali būti automatizuotas arba rankinis, kai jį valdo rankena. Muilo dozatorius apsaugo muilą nuo užteršimo.

Skaityti visą pranešimą