Įvertinkite sostinės vaikų žaidimo aikšteles: vilniečių nuomonė pasitarnaus plėtojant vaikų žaidimų erdves

Prieš 1 metus 151

Vilniaus savivaldybė planuoja įrengti ir atnaujinti vaikų žaidimo aikšteles. Gyventojai kviečiami išsakyti savo lūkesčius ir žaidimo erdvių vaikams poreikius.

Savivladybė pateikė 3 klausimus:

„Praėjusiais metais Vilniuje gimė daugiausiai mažylių visoje šalyje. Norisi, kad tėveliai su mažaisiais vilniečiais savo kiemuose galėtų pramogauti ir mėgautis kokybišku laisvalaikiu. Šia viešąja konsultacija norime išgirsti vilniečių nuomonę apie vaikų žaidimo aikšteles ir ja galėsime pasiremti įrenginėdami naujas ar atnaujindami esamas vaikų žaidimo zonas“ – sako rinkodaros ir komunikacijos skyriaus specialistė Giedrė Birmanienė.

Šiuo metu žaidimų infrastruktūra miesto vaikams nėra vienoda visuose miesto rajonuose. Norima išsiaiškinti, kur ir kokių žaidimo aikštelių trūksta labiausiai. Ši viešoji konsultacija – vienas iš būdų tai padaryti.

Viešoji konsultacija vyksta iki birželio 16-osios pilietinių technologijų startuolio Polltix.co puslapyje.

Viešosios konsultacijos formatas labai paprastas ir greitas – tereikia savo Facebook arba Google paskyra prisijungti ir pasirinkti vieną iš siūlomų atsakymų arba palikti komentarą. Atsakymai – anonimiški.

Skaityti visą pranešimą