Į Vilnių atvykstanti Nyderlandų rinktinė Europos čempionatui prarado puolimo lyderį

Prieš 1 metus 70

Nyderlandų vyrų krepšinio rinktinė rengiasi kelionei į Lietuvą, kur penktadienį žais kontrolines rungtynes su mūsiškiais.

Prieš susitikimą sudėtyje įvyko pokyčių – Dylanas van Eyckas ir Quintenas Postas atsisveikino su nacionaline komanda ir išvyko ruošiantis sezonui darbuotis į savo klubus. Kai‘us Edwardsas, Luukas van Bree ir Boy van Vlietas pastumti į rezervus ir jų pagalbos rinktinė prašys tik tokiu atveju, jeigu kažkas patirs traumą.

Tuo tarpu svarbus žaidėjas Shane‘as Hamminkas liko namuose ir prisijungs prie rinktinės, kai ši grįš iš Lietuvos.

Nyderlandų puolimo lyderis Yannickas Franke draugiškame mače su prancūzais patyrė rankos traumą, dėl kurios jis nežais pusantro mėnesio, todėl praleis Senojo žemyno pirmenybes.

Olandų kandidatai: Keye van der Vuurstas de Vriesas, Leonas Williamsas, Worthy de Jongas, Marijnas Verversas, Mohamedas Kherrazi, Shane‘as Hamminkas, Roelandas Schaftenaaris, Olafas Schaftenaaris, Mattas Haarmsas, Jito Kokas, Rienkas Mastas, Charlonas Kloofas.

Europos čempionatą Nyderlandai pradės D grupėje, kur susitiks su suomiais, lenkais, čekais, žydais ir serbais.

„Ilgoji pertrauka“: „Wolves“ pirkiniai, skeptiškas žvilgsnis į „Neptūną“, byranti „Labas GAS“, gandai apie „Rytą“, netikėtas Staniulio ėjimas ir „Lietkabelio“ pajėgumas

Skaityti visą pranešimą