G.Žibėnas prieš mačą Atėnuose: žinome, kad bus daug provokacijų

Prieš 1 metus 56

Čempionų lygoje Vilniaus „Ryto“ laukia dar vienas mačas, kur išvykoje teks susigrumti su Atėnų „Peristeri“ klubu.

Prieš šią ekipą vilniečiai jau žaidė lapkričio 1 dieną, ten „Rytas“ pasiekė pergalę 89:64. Giedrius Žibėnas pripažįsta, jog atsakomasis mūšis turėtų būti kitoks.

„Turime pasiruošti ne tik kūnus, bet ir galvas. Žinome, kad bus daug provokacijų. Žinome, jog pirmos rungtynės „Peristeri“ įžeidė ir jie į tai reaguos. Turime būti pasiruošę visoms 40 minučių. Reikia pamiršti pirmą mačą, tai bus kita istorija.

Atėnų komanda turi balansą puolime tiek išeinant iš užtvarų, tiek tarp metikų, tiek du prieš du situacijose, tiek po krepšiu. Gynyboje žinome, kad jie spaus mus per visą aikštę, turime būti stiprūs su kamuoliu, nesitikėti pagalbų iš teisėjų. Bus mažų pražangų, kurios nebus sušvilptos.

Po pastarųjų kelių pergalių rungtynėse nesimato abejonių, tikime tuo, ką darome, kokį planą atsinešame. Matau žaidėjų veiduose ir veiksmuose mažiau abejonių“, – sakė jis.

„Ilgoji pertrauka“: LKL klubų mėnuo – Cvirkos ateitis Pasvalyje, lyderį galinti prarasti „CBet“, bergždžios „Gargždų“ ir „Wolves“ paieškos bei „Šiaulių“ noras pakeisti legionierių

Skaityti visą pranešimą